A “Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége” megrendezi Mikulásnapi Vásárát, melyre szeretettel várjuk Önöket, családjukat és barátaikat!

kép:Mikulás napi vásáron kínált ajándékok

A vásáron minden megtalálható lesz, mi szem-szájnak-fülnek és orrnak ingere, de a bőrünket kényeztető finomságok sem maradhatnak el.

Csodálatos kerámiák sokszínű választéka lesz elérhető a vásáron. Móga Erzsébet (Kézzel Fogható Alapítvány) neve ma már referencia a minőségre.

Számtalan szebbnél szebb alkotás lesz megtekinthető.

Kiváló munkáit hozza el nekünk a Vakok Általános Iskolája. Az intézmény évente többször rendez vásárokat, ahol áruik nagy része el is szokott fogyni. De Vida Gábor kaspói, állatfigurái és egyedileg megformázott táljai se maradhatnak ki a kínálatból.

A Vakok Állami Intézete is ismét eljön hozzánk, hogy bővítse a választékot kézzel készített szőtteseivel és sok más meglepetéssel.

A Kemence Egyesület most megmutatja, mit sütöttek ki, nem csupán kemencéjükben, de agyukban egyaránt. Félreértés ne essék: változatos kerámiakészítményeket fognak elhozni a Mikulásnapi vásárra.

Galambosné N. Margit és csapata ékszerkollekcióját fogja bemutatni. Megtalálható lesz nyaklánc, karkötő, fülbevaló és még sok különlegesség.

Kiss Virág már szintén több rendezvényünkön jár idén, nem csak, mint vendég, de mint igazi kézműves. A centenáriumi plakett is az Ő keze-munkája. Vajon milyen termékeket fog most hozni?

Molnár Imréné asztalánál többek között horgolással készített terítőket és faképeket lehet megvásárolni.

Katona Mihályné és csapata kézzel készített textil babákat, állatkákat és sok más érdekességet fog elhozni hozzánk, nem csak gyerekeknek!

Sztakó Krisztivel is találkozhatnak, aki pirospaprikával színesíti a vásár hangulatát.

Rácz Éva a finom illatok kedvelőit fogja asztalához vonzani. Kozmetikumok – testápolók, tusfürdők, és sok minden más készítmény közül választhatnak a vásárlók.

Farkas Péter és Fabók Judit várja a látogatókat ellenálhatatlan teakollekcióikkal. A teákat a helyszínen is lehet fogyasztani!

Idén először egy cég is ellátogat hozzánk, mely nem más, mint a Vesper Kft., a Centenáriumi év főtámogatója. Aki eddig kíváncsi volt, most megtudhatja milyen minőségi, de egyben egyedi készítésű ruhákat kínálnak.

Aki elfáradt az ajándékok vásárlásában, azt várja Trudy, a szövetség büféjében üdítőkkel, szendvicsekkel és sok-sok édességgel. A szövetség pedig minden vásárlónak kedveskedik egy pohár finom forró borocskával.

A vásár ideje alatt a Kádár-Nagy Lajos kiállítás is megtekinthető az aulából nyíló téli kertben, ahol szintén meg lehet vásárolni a festményeket, kisplasztikákat.

A Segédeszközbolt  szintén várja az oda látogatókat.

Időpont: 2018. december 6. (csütörtök), 12:00 – 18:00
Helyszín: 1146 Budapest, Hermina út 47. MVGYOSZ székház, Hermina terem

Várnak Mindenkit nagy-nagy szeretettel
A szervezők