Az MVGYOSZ az alábbi szolgáltatásokkal támogatja a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét, egyenlő esélyű hozzáférésük és esélyegyenlőségük biztosítását.

Ingyenes hangoskönyv kölcsönzési lehetőség online, személyesen, vagy postai kiszállítással.
Ingyenes és egyedülálló Braille-könyv kölcsönzési lehetőség személyesen, vagy postai kiszállítással.
Több száz féle, a látássérültek mindennapjait, a közlekedést, háztartásvezetést, vagy a szabadidő hasznos eltöltését segítő termék vásárolható a boltban, kedvező áron, egyes árucikkek támogatott áron, orvosi vényre is.
Az MVGYOSZ fontosnak tartja a látássérült emberek digitális kompetenciáinak fejlesztését, a minél gyorsabb és hitelesebb információk átadását. Ezen célok megvalósítása érdekében új szolgáltatásokat indít, illetve a már meglévő szolgáltatásait úgy fejleszti, hogy azok minél több látássérült felhasználóhoz eljussanak és megkönnyítsék a mindennapjaikat.
Otthonfelújítási támogatás akadálymentesítési munkákra is.
Az MVGYOSZ Magyarország első, folyamatosan fejlődő és minőségi vakvezetőkutya-képző szervezete, a látássérült kliensek és vakvezetőkutyáik érdekeit védő, professzionális kiegészítő szolgáltatásokkal.
Síkírásban készült szövegek, kották átalakítása pontírású formátumúra.
Az MVGYOSZ jogsegély szolgálata szünetel, kérjük keresse fel az Önhöz legközelebb lévő tagegyesületet.
Alkatrészcsere, és ingyenes karbantartási szolgáltatás
Jóga, angol nyelv oktatás vakoknak és gyengénlátóknak, speciális módszerekkel
Az MVGYOSZ évtizedekre visszanyúlóan készít előfizethető folyóiratokat Braille, nagybetűs, hangzó és elektronikus formátumban.
Balaton parti üdülő, pihenési lehetőség változatlan környezetben, vakvezetőkutyával is!