Tájékoztatjuk a kedves tagtársakat, hogy a Fény Alapítvány és az MVGYOSZ együttműködésével zajló jóga tanfolyamra továbbra is várjuk a mozogni vágyókat. A foglalkozás heti két alkalommal, hétfőn és csütörtökön kerül megrendezésre, másfél óra időtartamban.

Helyszín: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (1146 Budapest, Hermina út 47. Hermina terem)

Időpont: hétfőn és csütörtökön 15:00-16:30 óra.

A tanfolyam díja egy hónapra: 4500 Ft, azaz Négyezerötszáz forint.

A foglalkozáshoz jógaszőnyeg (polifoam) és kényelmes ruházat szükséges, amit a résztvevők hoznak magukkal. Lehetőség van a jóga eszközök székházban történő tárolására is.

A foglalkozások csoportosak ugyan, de figyelünk az egyéni sajátosságokra, igényekre is.

Jelentkezni a lipoczki.zoltan@mvgyosz.hu e-mail címen vagy a +36(1)384-8440 telefonszámon, a 116-os melléken lehet.

A jóga segít, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk minden szinten. Már a kezdetekkor megtapasztalhatjuk, hogy közérzetünk jobb lesz, állóképességünk, kedélyünk is javul! Pozitívan hatunk valamennyi működési rendszerünkre (mozgásrendszer, légzőrendszer, emésztőrendszer stb.) Önbizalmunk növekszik. Koncentráltabbak, nyugodtabbak leszünk. Lélekben emelkedünk.

A jóga mindenképpen jó támasz a mindennapokban és a mindennapokhoz. A jógát mindenki gyakorolhatja kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül. Gyakorlással hamarosan sikerélményünk lesz. A feladatok jól elsajátíthatóak, kivitelezhetőek. Fókuszban a tartás.

Várunk szeretettel!

Lipóczki Zoltán