A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége segédeszközboltjában mostantól adománygyűjtő termékek is kaphatóak, amelyek megvásárlásával Ön az MVGYOSZ vakvezetőkutya-kiképző programját támogatja.

Az elmúlt években több alkalommal írtunk már az adományozás fontosságáról, találkozhatott felhívásainkkal DM-kampányban, az SZJA 1%-ok gyűjtésekor, valamint a telefonos és a bankkártyás adománygyűjtés során is.

Felelős adományozó az, aki jól átgondolt döntést követően, alapos tájékozódás után támogat egy szervezetet annak érdekében, hogy az minél hatékonyabban, eredményesebben láthassa el a társadalom és a célcsoport számára kiemelt fontosságú feladatait.

Ezt a felelős adományozói magatartást szeretné az MVGYOSZ támogatni új termékeivel. Nemcsak adományozásra buzdítunk, hanem hasznos vagy éppen bájos, a vakvezetőkutya-kiképzést megidéző termékek megvásárlására invitáljuk Önt, családtagjait és barátait. A megvásárolt termékek amellett, hogy az elkötelezett és felelős adományozói magatartás emléktárgyai, felnőttek vagy gyermekek részére kedves és egyben szemléletformáló ajándékként is szolgálhatnak.

Adománygyűjtő termékeink:

Álló, zsemle színű plüss labrador vakvezetőkutya, 15 cm magas, piros MVGYOSZ hámban.
Ár: 7500Ft, tagi kedvezménnyel 6000 Ft.

Ülő, zsemle színű plüss labrador vakvezetőkutya, 18 cm magas, piros MVGYOSZ hámban.
Ár: 12500Ft, tagi kedvezménnyel 10000 Ft.

Vakvezetőkutyás bevásárlótáska (környezettudatos szemléletet erősítő, vászonból készült szatyor a mindennapi bevásárláshoz) piros, logózott, 35×40 centiméteres.
Ár: 1250Ft, tagi kedvezménnyel 1000 Ft.

Vakvezetőkutyás kulcstartó, fából készült, háromszög alakú
Ár: 3750Ft, tagi kedvezménnyel 3000 Ft.

A termékek online megvásárolhatóak a https://bolt.mvgyosz.hu/ címen elérhető webáruházban, vagy időpont foglalást követően az MVGYOSZ segédeszközboltjában.

Ha a termékek megvásárlása előtt többet szeretne tudni a vakvezetőkutya-kiképzésről, kérjük, látogasson el a https://vakvezetokutya.hu/ oldalra, ahol hiteles információkat kaphat a kiképzés folyamatáról, megismerheti az MVGYOSZ vakvezetőkutya-kiképző munkatársait, olvashat az önkéntes kölyöknevelők áldozatos munkájáról, sőt a napokban született kiskutyák fotóiban is gyönyörködhet.

Jó vásárlást kívánunk!
Köszönjük, hogy az adománygyűjtő termékek megvásárlásával hozzájárul a vakvezetőkutyák kiképzéséhez.

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs