A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége ezennel meghirdeti Tavaszköszöntő spirituális irodalmi délutánját Pozsonyi Teréz költő és író társaságában. A délután folyamán a versek és különböző hangok, zenei elemek fogják eljuttatni a résztvevők lelkét egy igazi napsütéses friss tavaszba.

A program során Pozsonyi Teréz tavaszi hangulatú verseit hallgathatja meg a közönség. A költőnő célja megismerni a látássérült személyek érzelmeit verseivel kapcsolatban, így a versek között a közönség elmondhatja saját gondolatait, mit jelent számukra az adott vers. A verscsokor végén Pozsonyi Terézzel a közönségből elhangzott gondolatok által egy közös vers fog megszületni. Ez a közös vers 2019-ben az MVGYOSZ Tavaszi verse lesz, melyet áprilisi rendezvényünkön egy neves személy fog elszavalni.

Az érzésekben való elmélyülést zenei kíséret segíti elő. Helle Maximilian zongorán, míg Kaskötő Lilla hangtál segítségével fogja előcsalogatni belőlünk a tavaszt. Emellett a rendezvényt füstölők és gyertyák fogják spirituális hangulatúvá varázsolni.

Pozsonyi Teréz az írás mellett 10 éve gyerekekkel foglalkozik segítői vonalon. Elmondása szerint a hobbija, a munkája, az élete az önzetlen segítés és szeretetadás, ez a motor, ami hajtja és amitől fáradhatatlan.

A rendezvény időpontja: 2019. március 19. 14:00

A rendezvény helyszíne: A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (1146 Budapest, Hermina út 47.)

A rendezvényre az Esély Magazin is ellátogat!

Jelentkezéseiket 2019. március 18. délig várjuk a szervezes@mvgyosz.hu mail címen.

A rendezvény mindenki számára ingyenes, de a hely mérete miatt előjelentkezés szükséges.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Puskás Anett
szervező