A Centenáriumi évben megrendezett Nőnapi Operett és Kuplé után 2019-ben is megtelt a székház Hermina terme. Az MVGYOSZ már a rendezvény kezdete előtt hirdette, hogy elfogytak a jegyek az eseményre. Bár több széket tettek be a szervezők, így is hozni kellett még plusz ülőhelyeket a rendezvény kezdetekor. Így 15:00 helyett 15:10-kor vette kezdetét a műsor, melynek műsorvezetője (s egyben egyik előadója) Lukács Tímea volt. Az MVGYOSZ részéről Puskás Anett, az esemény szervezője köszöntötte a több mint 300 résztvevőt, aki elmondta, a Nőnapnak nem csak arról kell szólnia, hogy a férfiak kimutassák tiszteletüket a női nem iránt, hanem, hogy a nők maguk is éljék át női szerepüket ezen a napon. Mivel rengeteg szerepben benne vannak: anyák, nagymamák, testvérek, gyermekek és még sorolhatnánk. De ezen a napon legyenek igazán nők és értékeljék önmagukat ebben a szerepben.

A zenés műsor ezután kezdetét vette. Ráthy József zenész kísérte a szebbnél szebb hangú énekeseket. A rendezvényen a Retro Klub tagjai énekeltek: Kisnémedi Varga Pál, Lukács Tímea, Barabás Izolda, Hesz Magdolna, Hoffer Teri, Hosszú Marika, Kemény Ági és Oláh Kati, B. Lakatos György és Kovács András. A műsornak sztárvendége is volt Kátai Zsuzsa és Tolnai András személyében. De itt még nem ér véget a fellépők neveinek felsorolása. Meglepetés előadóként Gyulai Erzsike lépett elő a közönség soraiból mindenki nagy-nagy örömére.

A műsor szünetében a Hermina terem előtt a K. V. Art Design tapintható kiállítását tekinthették meg a vendégek. Az alkotásokból lehetőség volt ékszerek, plüssfigurák és egyéb dísztárgyak, órák megvásárlására is.

Az MVGYOSZ köszöni minden résztvevőnek, hogy eljött és így együtt ünnepelhettünk ezen a különleges alkalmon!

Puskás Anett
szervező