A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége az EFOP-1.1.5-17-2017-00001 számú, Távoli segítségnyújtás látássérült emberek számára – Távszem projektjéhez határozott időre, (2019. április 1.-2019. december 31.) munkajogviszony keretében történő foglalkoztatással 2 főt keres  ügyfélszolgálati munkatársi feladatok ellátására .

 

Főbb feladatok:

Az ügyfélszolgálati munkatárs feladata a Távszem szolgáltatás keretében információnyújtás a szolgáltatásba való regisztrációval, a mentori hálózattal, az okoseszközök akadálymentes használatával és egyéb kérdésekkel kapcsolatosan az érdeklődők számára személyesen, telefonon és e-mailben. Feladata továbbá a Távszem szolgáltatással kapcsolatos kommunikációs tevékenységben való közreműködés elsősorban az ügyfelektől, érdeklődőktől érkező kérdések, tapasztalatok összegyűjtésével és továbbadásával a menedzsment felé.

 

Munkavégzés helye: MVGYOSZ (1146 Budapest, Hermina út 47.)

 

Munkavégzés jellege: munkajogviszony keretében, határozott idejű munkaszerződéssel, teljes munkaidőben.

 

Várjuk jelentkezését ha:

  • Középfokú végzettséggel rendelkezik,
  • Legalább felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkezik, illetve ismeri az iPhone és Android eszközök használatát, beleértve annak látássérült felhasználókat segítő speciális technikáit is (Talkback, Voiceover, nagyítás, stb.),
  • jó kommunikációs készségekkel rendelkezik szóban és írásban egyaránt.

 

Előnyt jelent:

  • Megváltozott munkaképesség,
  • Kommunikációs vagy ügyfélszolgálati területen szerzett végzettség,
  • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat (recepciós, ügyfélszolgálati munkatárs, callcenter ügyintéző).

 

Önéletrajzát és motivációs levelét a tavszem@mvgyosz.hu e-mail címre várjuk 2019. március 17-ig.