A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége az EFOP-1.1.5-17-2017-00001 számú, Távoli segítségnyújtás látássérült emberek számára – Távszem projektjéhez határozott időre, (2019. április 1.-2019. december 31.) munkajogviszony keretében történő foglalkoztatással 13 főt keres operátori feladatok ellátására.

 

Főbb feladatok:

Az operátor feladata a Távszem szolgáltatás keretében online távsegítséget nyújtani az alkalmazáson keresztül hívást kezdeményező látássérült felhasználóknak. A segítség kizárólag a vizuális információszerzés támogatását jelenti, vagyis a feladat a felhasználó okostelefonjának kamerája által közvetített látvány leírása, egy-egy konkrét, elsősorban vizuálisan hozzáférhető információ közlése, írott szöveg felolvasása, stb.; továbbá

az operátori tevékenységhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

 

Az operátor köteles a fenti feladatok pontos és szakszerű ellátása érdekében az MVGYOSZ által, a Távszem projekt keretében szervezett képzésben részt venni 24 + 270 óra időtartamban. A képzés a munkajogviszony időtartama alatt, munkaidőben ingyenesen biztosított a kiválasztott munkavállalók részére. A képzés helyszíne egyben a munkavégzés helyszíne is.

 

Munkavégzés helye: MVGYOSZ (1146 Budapest, Hermina út 47.)

 

Munkavégzés jellege: munkajogviszony keretében, határozott idejű munkaszerződéssel, teljes munkaidőben, többműszakos munkarendben, ami kiterjed a hétvégi és munkaszüneti napokon történő munkavégzésre is.

 

Várjuk jelentkezését ha:

  • Középfokú végzettséggel rendelkezik,
  • Legalább 3 éves tapasztalattal rendelkezik fogyatékossággal élő személyekkel kapcsolatos feladatok ellátásában,
  • Legalább felhasználói szintű számítástechnikai ismerettel rendelkezik.

 

Előnyt jelent:

  • Megváltozott munkaképesség,
  • Kommunikációs területen szerzett végzettség,
  • látássérült személyekkel kapcsolatos kommunikációs ismeretek megléte,
  • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat (recepciós, ügyfélszolgálati munkatárs, callcenter ügyintéző, személyi segítő).

 

 

Önéletrajzát és motivációs levelét a tavszem@mvgyosz.hu e-mail címre várjuk 2019. március 17-ig.