Október 15-e a Látássérültek nemzetközi napja, a Fehér bot napja. Az idén 50. jubileumát ünneplő nemzetközi nap célja a közvélemény figyelmének felhívása a vakok és a gyengén látók sajátos helyzetére, keresve gondjaik megoldásának lehetőségeit, a társadalomba való teljesebb értékű beilleszkedésük útját.

Ebből az alkalomból a Groupama Arénát üzemeltető cég, a Lagardère Sports Hungary felhívást hirdet, mely keretein belül szeretne meginvitálni néhány a sport és a labdarúgásra világára nyitott látássérült szurkolót, valamint kísérőiket az október 19-én megrendezésre kerülő FTC-Újpest mérkőzésre. A program keretein belül, a stadionba kilátogató érdeklődők egy egészen különleges világba csöppenhetnek bele. Egy stadiontúra keretein belül megtapasztalhatják a kulisszák mögötti világot, az öltözők, a játékosfolyosók, a kispad és maga a pálya atmoszféráját. A stadiontúrát követően pedig audio-narráció segítségével, a helyszíni kommentátor tolmácsolásában élvezhetik a magyar labdarúgás legkitüntetettebb eseményét, a fergeteges hangulatú Fradi-Újpest labdarúgó mérkőzést.

Jelentkezés módja: info@groupamaarena.com küldött email útján

Jelentkezés határideje: 2019. 10.17. 12:00

Jelentkezés során az alábbi adatokat szükséges feltüntetni:

  • név
  • születési hely és idő
  • lakcím
  • anyja neve
  • személyi igazolvány szám

Kérjük a fenti adatok mellett legyenek kedvesek egy fényképet csatolni látássérült igazolványaik (MÁK kártya, vagy MVGYOSZ arcképes igazolvány) egyikéről. A kísérők esetében is kötelező a személyes adatok feltüntetése.

A regisztráció visszaigazolás után tekinthető véglegesnek. Az első 25 jelentkezőnek tudunk lehetőséget biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel!”