A tél első Gépház adásában mind az Apple, mind az Android eszközök kedvelői találhatnak maguknak érdekes újdonságokat, szó lesz ugyanis egy nem túlságosan drága, de igen fejlett Androidos telefonról és egy prémium Apple tabletről, utóbbit ki is próbáljuk.

A kinti téli hideg helyett a benti kényelmes rádiózást választó hallgatók egy meglehetősen szerteágazó Gépház műsort hallhatnak a hónap első péntekén. A műsor első perceiben a LESEK konferencián szerzett élményeinket, tapasztalatainkat meséljük el, illetve hosszú és tartalmas hallgatói levelekre igyekszünk hosszú és tartalmas válaszokat adni. Szó lesz itt digitális javak értékeiről vagy épp értéktelenségeiről, az internetes kommunikáció íratlan szabályairól, de visszaköszön a néhány héttel ezelőtt bemutatott EVO E12 készülék is.

Ezek után egy egészen modernnek mondható, 5G technológiával és 12-es Androiddal felszerelt Xiaomi mobilkészülékről osztjuk meg tapasztalatainkat, amely tudásához mérten egészen jutányos áron szerezhető be, és érdekes kisegítő funkciókat is kínál.
Ezt követően az Androidot hátrahagyva Apple vizekre evezünk, és egy jóval drágább, de módfelett erős iPad tabletet villantunk meg. Beszélgetünk a készülék tulajdonságairól, meghallgatjuk, miként dübörög benne a bika hardver, és arról is beszélgetünk, egyáltalán miért lehet szüksége egy vak felhasználónak tabletre.

Töltsön egy órát az informatika világában a Gépház csapat vezetésével ezen a pénteken is, válassza az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány műsorát!

Mikor? 2022. december 2-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető