Meglepő péntek esti program a Gépházban, ehhez pedig egy okosporszívót szándékozunk bevetni, amely képes adott területen önmaga mozogni, morzsát és port felszívni, felmosni, valamint mobilalkalmazás is van hozzá.

Májusi első adásunkban egy olyan eszközt prezentálunk, amely korábban még soha nem járt a Gépházban, ez pedig egy Xiaomi okosporszívó lesz. Ráhangolódás gyanánt a készülékkel történő ismerkedést egy rövidke beszélgetés előzi meg, amely érinti az itthon új szakaszába lépő mobilcsere-akciót, illetve röviden arról is váltunk pár szót, mit is jelent a virtuális magánhálózat, a VPN.

Mindezek után máris az új jövevénnyel foglalkozunk, amely egy alsó-középkategóriás okosporszívó, rendeltetése pedig, hogy a takarítást minél egyszerűbbé tegye. Látás nélkül persze még inkább kihívást jelenthet lakókörnyezetünk tisztán tartása, egy okos takarítógép pedig rengeteget segíthet ebben. Műsorunkban kipróbáljuk ezt az új szerzetet, tapasztalatainkat pedig minden kedves érdeklődővel megosztjuk.

Beszélünk az eszköz működéséről, megnézegetjük a hozzá tartozó okostelefonos alkalmazást, végül takarítunk is egy keveset a Gépházban.

Noha sokak egybehangzó véleménye szerint számtalan jobb elfoglaltság is van az ember életében a takarításnál, mi most mégis szeretettel invitáljuk hallgatóinkat az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány Gépház című műsorába, hogy részesei legyenek egy kis okosporszívózásnak!

Mikor? 2022. május 6-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető