Közeleg az év utolsó hónapja, sokasodnak a teendők: ajándékkeresés, vásárlás, ünnepi előkészületek, szabadságok, családi események. A tervezhetőség miatt az MVGYOSZ szolgáltatásainak elérésével kapcsolatban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

Amennyiben az MVGYOSZ webáruházából szeretne karácsonyi ajándékot vásárolni szeretteinek, akkor javasoljuk, hogy rendelését minél hamarabb küldje el. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy a december 13-ig megrendelt termékek még megérkeznek az ünnepre. Vásároljon hasznos és praktikus ajándékot vagy válassza a 2022-ben is felhasználható vásárlási utalványokat.

Ha Ön a segédeszközboltot választja és személyesen szeretné a kiválasztott terméket megvenni, felhívjuk a figyelmét, hogy a bolt utolsó nyitvatartási napja december 17., péntek lesz. A személyesen történő vásárláshoz továbbra is szükség van az időpontfoglalásra, így kérjük, azt se hagyja az utolsó napra, hogy legyen még szabad időpont a vásárlásához.

A webáruházon keresztül történő vásárlás esetén 2021. december 22. és 2022. január 3. között csak bankkártyás fizetésre van mód, a megrendelt termékeket december 22-én és 28-án postázzuk. A segédeszközbolt első nyitvatartási napja 2022-ben január 4-én, kedden lesz.

A szövetség Braille- és a hangoskönyvtára 2021-ben december 17-én fogad utoljára olvasókat, és a bolthoz hasonlóan, jövőre ugyancsak január 4-én nyit ki. Az ünnepek alatt postázásra nem lesz mód, javasoljuk, hogy használják az online hangoskönyvtárat, amely már közel 5000 online elérhető kiadvánnyal várja Önöket.

A Távszem szolgáltatás természetesen folyamatosan elérhető lesz az ünnepek alatt is, felkészült operátor kollégáink a nap 24 órájában várják hívásaikat.

Köszönjük, hogy szolgáltatásainkat igénybe vették 2021-ben! Kérjük, a következő esztendőben is tartsanak velünk!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető