Az MVGYOSZ soron következő sajtótükre az elmúlt időszak legfontosabb médiamegjelenéseit gyűjtötte egybe. A témák között szó volt akadálymentességről, önkéntességről, a fogyatékossággal élő személyek munkavállalásáról, a látássérült emberek pénzügyeiről, valamint jutott még a székházátadáshoz kapcsoló hír is.

Kossuth Rádió – Krónika

2024. április 8. 10 óra 19 perctől
Akadálymentesítés és a fogyatékossággal élő munkavállalók lehetőségei: a témáról Balog Tamás műsorvezető kérdezte dr. Nagyné Berke Mónikát, az MVGYOSZ szolgáltatásvezetőjét.
Tovább a műsorra.

Pénzcentrum

2024. március 13.
Beszélő mérleg, beszélő lázmérő, speciális telefon, fehérbot. Csak pár példa arra, hogy milyen kiadásokkal kell egy látássérült embernek számolnia az életvitelt megkönnyítő eszközök beszerzésénél. A Pénzcentrum legújabb CashTag videójában a vak és gyengénlátó emberek pénzügyeiről volt szó.
Tovább a műsorra.

M1 – Esély

2024. március 09. 10 óra 30 perc
Az Esély magazin stábja az elmúlt években a kiköltözéstől az átépítésen át a befejezésig minden mérföldkőnél bejelentkezett az MVGYOSZ székházából. A megnyitó ünnepségről készült összeállítást az alábbi linken érhetik el.
Tovább a műsorra.

Kossuth Rádió – Délelőtt

2024. február 28. 9 óra 7 perc
Az MVGYOSZ székházátadásához kapcsolódva a szakmai munkáról a műsorvezetők Siklósi Beatrix csatornaigazgatót, Böröczffy István műszaki ellenőrt, dr. Nagy Sándor elnököt, dr. Nagyné Berke Mónika szolgáltatásvezetőt és Schiff Mónika központvezetőt kérdezték.
A beszélgetés 09:34-nél kezdődik. Tovább a műsorra.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs