Szimat Szörény a szuper eb, Óz a nagy varázsló, A skarlátbetű, Parasztok. A művek felsorolását folytathatnánk a végtelenségig. Biztosan mindenkinek van kedvenc mesejátéka, rádiójátéka, vagy szívesen emlékszik vissza egy kiváló színházi előadásra. Az online hangoskönyvtárban folyamatosan elérhetővé tesszük a régi és leendő nagy kedvenc rádiójátékokat, színházi közvetítéseket, mesejátékokat.

Az elmúlt héten is újabb rádiójátékokkal lett gazdagabb az MVGYOSZ Bodor Tibor online hangoskönyvtára. Jelenleg 100 féle rádiójáték érhető el az alkalmazásban, de a számuk hétről hétre bővül. Az oldalon sok klasszikus művet is megtalálhatnak, mind például Dickens Twist Olivérje, vagy Sakespeare Rómeó és Júliája.

A magyar írók művei is szép számmal megjelennek a könyvtárban, Schvajda György, Wass Albert, Asperján György több rádióra alkalmazott írása is elérhető. A rádiójátékok, színházi közvetítések mellett a mesejátékok is szerepelnek az alkalmazásban, hiszen többek között Bálint Ágnes, Lyman Frank Baum, Benedek Elek meséi közül is válogathatnak a kedves Olvasók.

A kategóriában további előadásokat is lehet hallgatni, megismerkedhetnek a Szent Korona történetével, vagy Angyal István kihallgatásának körülményeivel. Hamarosan az online hangoskönyvtár többi kategóriája is bővülni fog, több száz felolvasott könyv vár arra, hogy befejeződjék a hangoskönyv alkalmazás feltöltési oldalának fejlesztése.

Köszönjük, hogy önt is az online hangoskönyvtár olvasói között tudhatjuk.

Nagyné Berke Mónika