Az MVGYOSZ folyamatosan arra törekszik, hogy olyan segédeszközöket forgalmazzon, melyek minél inkább támogatják a látássérült emberek  önálló életvitelét. A legújabb termékünk a RIVO2 Bluetooth billentyűzet, segítség azoknak, akik nehezen tudják kezelni az érintőképernyőt, de azoknak is hasznos, akik nem akarják elővenni okostelefonjukat az utcán.

A RIVO2 Bluetooth billentyűzet az okostelefon, tablet és okosóra kezelésére egyaránt alkalmas eszköz. Azoknak ajánljuk elsősorban, akiknek nehezebben megy az érintőképernyő kezelése. Ez az eszköz kiválóan alkalmas arra is, hogy a felhasználó úgy tudja az okoskészüléket használni, hogy azt ne kelljen elővennie.

A billentyűzet Bluetoothon keresztül egyaránt csatlakoztatható iOS és Android rendszerű eszközökhöz is, azonban egyszerre maximum 6 készüléket tud kezelni.

Az eszköz további előnyei, hogy bankkártya méretű, néhány óra alatt feltölthető és a feltöltött akkumulátor nagyjából 1 heti működéshez elegendő.

Beépített mikrofonján és hangszóróján keresztül hívás kezdeményezhető és fogadható, valamint a billentyűzettel hívás közben akár adatok is bevihetők (például PIN-kód). A mikrofonon keresztül elérhető a Siri és/vagy az OK Google hangasszisztens.

Az eszközzel alkalmazások is működtethetőek, így YouTube-videókat lehet hallgatni a telefon kézbevétele nélkül, akár fülhallgatón keresztül is.

A Rivo2 előlapján 20 gomb van: 12 gomb alfanumerikus billentyűzet + 4-4 „sor-billentyű” a jobb és a baloldalon,

A felső peremen 3 gomb van: bekapcsoló; billentyűzet és audio gombok, míg az alsó peremen egy mikro USB töltő port és egy audio Jack csatlakozó található.

A billentyűzet megvásárolható az MVGYOSZ segédeszközboltjában vagy a webáruházban is.

Tagi bruttó ára: 101.500 Ft

Bízunk benne, hogy az MVGYOSZ segédeszközboltjának legújabb terméke segítségükre lesz a mindennapokban!

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető