Ehhez pedig a Tesco áruházlánc webes szolgáltatását vesszük igénybe, amelynek használatát minden kedves érdeklődő megismerheti adásunkból.

Bár a tavasz közeledtével talán még bevásárolni is nagyobb lelkesedéssel indul el az ember, a termékek kiválasztása, megkeresése és összegyűjtése látás nélkül meglehetősen bonyolult feladat. Ám az online szolgáltatások térnyerésével ma már nemcsupán tartós fogyasztási cikkek, hanem élelmiszerek és a mindennapokhoz elengedhetetlen dolgok is beszerezhetőek, a weboldalon vagy mobilalkalmazásban kiválasztott termékek ugyanis házhoz jönnek.

Hazánkban is egyre több áruházlánc kínál online vásárlási lehetőséget, soron következő adásunkban a Tesco megoldását mustráljuk, elsőként számítógépen. Hangos bemutatónkból kiderül, hogyan regisztrálhatunk a Tesco online shopjába, és megbeszéljük az általa nyújtott szolgáltatások közti különbségeket, lehetőségeket és korlátozásokat. Ezután pedig bevásárolunk. Bemutatjuk, miként lehetséges a legkülönbözőbb termékek közt válogatni, megtekinteni azok tulajdonságait, illetve el is küldünk egy komplett rendelést, képernyőolvasó használatával.

Az MVGYOSZ és a Net-Média alapítvány Gépház című műsorának pénteki adásából minden szükséges információt megtudhat, hogy Ön is online vásárolhasson!

Mikor? 2022. április 8-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető