A Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány június 30-ig meghosszabbította 2020-as pályázatának beadási határidejét. A pályázati feltételek egyebekben nem változtak.

 

A Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány kuratóriuma a 2020. május 21-i kuratóriumi ülésén meghozott döntésével úgy határozott, hogy a 2020. évi pályázatának beadási határidejét 2020. június 30-ig meghosszabbítja.

Eddig a határidőig várjuk azoknak a Budapesten élő vak vagy gyengénlátó személyeknek a pályázatait, akik a kialakult veszélyhelyzet következményei miatt, vagy egyéb okokból nem tudták beadni támogatási kérelmüket, akiknek nehézséget okozott a szükséges iratok beszerzése, illetve akik nem tudtak megfelelő segítséget igénybe venni a pályázat benyújtásához.

Kérjük, hogy akik továbbra sem tudnak segítséget igénybe venni a pályázati adatlap kitöltéséhez és a mellékletek összeállításához, jelezzék azt az alapítvány számára!

A pályázati felhívás és az adatlapok továbbra is elérhetők az alapítvány honlapján, a www.vaklakas.hu oldalon, valamint tájékoztatást kérhetnek az MVGYOSZ budapesti tagegyesületeinek újrainduló személyes ügyfélszolgálatain.

dr. Nyusti Szilvia

a kuratórium elnöke