A mai naptól letölthető az MVGYOSZ Hangoskönyvtár alkalmazás a Play Áruházból:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.voiz.mvgyosz

Így az iPhone-t használó látássérültek után az androidos telefonnal rendelkezők is hozzáférhetnek a szövetség hangoskönyvtárának folyamatosan gyarapodó, klasszikus és kortárs irodalmi művek gazdag választékát felvonultató állományához.

Az online hangoskönyvtárban jelenleg 1078 mű érhető el, melyekből mostantól az Android felhasználók is bárhol és bármikor kedvükre válogathatnak. Az alkalmazást látássérült szoftverfejlesztők és felhasználók tesztelték annak érdekében, hogy az mindenki számára egyenlő eséllyel hozzáférhető legyen.

A használat feltételei megegyeznek az iPhone-os verzióéval, vagyis az applikáció ingyenesen letölthető, viszont kizárólag azon látássérültek vehetik használatba, akik tagjai valamely MVGYOSZ tagegyesületnek és adataik szerepelnek az egységes tagnyilvántartó rendszerben.

A Bodor Tibor Hangoskönyvtár továbbra is folyamatosan gazdagodik a Bodor Tibor Kulturális Egyesület önkénteseinek jóvoltából, miközben folyamatosan zajlik a régi állomány anyagainak digitalizálása és feltöltése is.

Az online hangoskönyvtár használatához ezúton is tartalmas időtöltést és értékes perceket kívánunk!

Dr. Nagy Sándor

elnök