Július utolsó, valamint augusztus első péntek estéjén is vár mindenkit a Gépház, mielőtt három hétre pihenni tér. Mutatjuk, mi várható az utolsó két adásban!

A júliusi utolsó Gépház adásban egy olyan alkalmazást nézünk meg, amely már jó néhány éve létezik, most azonban – a fejlesztők döntésének köszönhetően – mindenki számára ingyenes használható lett.

Az applikáció az Envision AI nevet viseli, és olyan kisegítő lehetőségeket kínál, amelyek a telefon kamerái által válnak hozzáférhetővé. OCR karakterfelismerést, színdetektálást, tárgyfelismerést kínál, illetve ezeket képes korábban készült fotókon is megvalósítani. Adásunkban bemutatjuk az applikáció angol nyelvű felületét, és összevetjük azt más, hasonló célokra készült appokkal.

Augusztus 5-én, a hónap első péntekén pedig élő adást tervezünk, amelyben remek zenék és kitűnő nyári hangulat mellett egy jót beszélgethetünk a hallgatóinkkal. A gephazcsapat@gmail.com e-mail címűnkre érkező kérdéseket, véleményeket, egyéb mondanivalókat beolvassuk az adásba, csakúgy, ahogy azt korábbi élő adásainkban tettük, legutóbb tavaly karácsonykor.
Mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt töltsünk egy vidám nyári péntek estét!

A Gépház július 29-én, és augusztus 5-én is vár mindenkit péntek este 20.00 órától az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető