A Gépházas csapat két hétre pihenni tér, előtte azonban egy kötetlen, jó hangulatú, élő adást tartanak ezen a pénteken, amelyre idén is várják a hallgatóktól érkező véleményeket, kérdéseket és leveleket. A kínálatban többek között nyári zenék, laza hangulat és „informatikás” beszélgetés szerepel, de e-mailjeivel ön is alakíthatja az esti műsort!

A Gépház következő adása az átlagostól eltérőnek ígérkezik, mégsem mondható példa nélkülinek. A műsor házigazdái idén is teljesen élőben jelentkeznek az éterben, egyfajta nyári szünet előtti utolsó adásként, amelyet a hallgatók szerkeszthetnek. Az élő adásban bárki elmondhatja véleményét, felteheti kérdéseit a gephazcsapat@gmail.com e-mail címen, ezeket pedig a stáb igyekszik hiánytalanul beolvasni. Mindemellett remek zenékkel, kockulós témákkal, és az átlagosnál hosszabb adásidővel számolhat minden kedves hallgató, aki úgy dönt, hogy ma este a Gépházasokkal tart.

Az ezt követő két pénteken két korábbi műsor ismétlése lesz hallható a Hobby Rádióban. Augusztus 11-én az okosmosógépről készült adás, míg augusztus 18-án az Excel alapokról szóló műsor kerül megismétlésre.

Bulizzon egyet a Gépházzal ma este, és alakítsa ön is az esti műsort!

Mikor? 2023. augusztus 4-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.

A két korábbi műsor augusztus 11-én és 18-án, 20.00 órakor kerül megismétlésre.

Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető