Jön a július, támad a nyár, a Gépházban pedig hasznos, érdekes, vicces és botrányos újdonságokat mutatunk. Hűsítő témáink a kánikulában: új Jaws, szeretteink hangján beszélő hangasszisztens és a floppys zenélés.

Adásunk kezdetén ismét a hallgatóktól részünkre érkezett leveleké lesz a főszerep, ezután pedig olyan eseményekről, hírekről, pletykákról beszélgetünk, amelyek még a nyári uborkaszezon ellenére is hevesebb reakciót válthatnak ki néhányunkból. Szó lesz arról, hogy az Amazon cég munkatársai egy olyan koncepcióval álltak elő, mely szerint az Alexa nevet viselő okoshangszóró és az azt működtető hangasszisztens szoftver képes lehet egy előre felvett hangmintát alapul véve akár elhunyt szeretteink hangján is beszélni.

Beszélgetünk továbbá többek közt egy lenyelt AirPods fülhallgató hányattatott sorsáról, egy mindent túlélő iPhone készülékről, adásunk utolsó harmadában pedig megnézzük a legújabb Jaws frissítés nagy újdonságát, az értesítésekkel kapcsolatos műveleteket, testreszabási lehetőségeket.

Töltsön egy kellemes nyári estét az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai műsorával, a Gépházzal!

Mikor? 2022. július 1-jén, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető