Várjuk azon látássérültek jelentkezését, akik a hagyományos, fizikai billentyűzettel rendelkező, magyarul beszélő mobiltelefont szívesebben vásárolnák meg, mint egy érintőképernyős okostelefont.

Mit tud a magyarul beszélő mobiltelefon? A mobiltelefonokon megszokott tárcsázó gombokból, egy navigációs gombból, egy hívásfogadásra és egy hívás bontásra szolgáló, valamint két funkciós gombból áll a billentyűzete. A gombok jól elkülöníthetően érzékelhetők. A hátlapon programozható segélyhívó gomb van.

A telefon a telefon funkció mellett rendelkezik minden klasszikus mobiltelefon funkcióval, de Wifi, vagy mobil internet használatával e-mailezni és böngészni is lehet vele. QR kód alapú címkéző, színfelismerő és más, a látássérülteket segítő alkalmazás is futtatható rajta. Nagyméretű kijelzőjén a menü és minden látható elem a kevés látással rendelkezőket segítve hatalmasra nagyítható, a színsémák a felhasználó igénye szerint választhatók. A menüben hangvezérléssel is lehet navigálni, illetve a szövegbevitel (pl. SMS írás) is elvégezhető diktálással. A készülék üzemideje egy töltéssel 3-4 nap is lehet.

Fogyasztói ára várhatóan 119.000 Ft lesz. Amennyiben azonban elegendő vásárlási szándékot jelző megkeresést kapunk, a telefon ára akár 109.000 Ft-ra is csökkenhet.

Kérjük, hogy minél több érintettet tájékoztasson a lehetőségről azért, hogy elegendő visszajelzést kaphassunk ahhoz, hogy a telefont minél kedvezőbb áron kínálhassuk látássérült vásárlóinknak!

A témakörben visszajelzéseket telefonon hétköznap 9:00 és 15:00 óra között a +36(1)384-8440 telefonszámon várunk, illetve e-mailben a rendeles@mvgyosz.hu címre küldött levélben.

Angyal Gábor