A Gépház jól megszokott csapata jó hangulattal és egy adagnyi remek zenével vár minden kedves hallgatót, hogy élő adásban beszélgessünk egy jót informatikáról, karácsonyra szánt kütyükről és ajándékötletekről, illetve az együtt eltöltött, számítástechnikában gazdag évről.

Ma este, mint az idei év összes eddigi péntek estéjén, ezúttal is felcsendülnek a Gépház hangjai a Hobby Rádióban. Mai műsorunk különlegessége azonban abban áll, hogy a közelgő karácsonyi ünnepekre és az év végére való tekintettel most teljesen élőben jelentkezünk, hogy együtt töltsünk el egy laza péntek estét, és beszélgessünk mindenről, ami informatikával, a Gépházzal és az együtt eltöltött 2021-es évvel kapcsolatos.

Műsorunk ideje alatt gephazcsapat@gmail.com e-mailcímünket fokozottan figyeljük, és várjuk az oda érkező hallgatói véleményeket, észrevételeket, üzeneteket Gépházról, informatikáról, kütyükről vagy ehhez hasonlókról.

Legyünk együtt ma este, búcsúztassuk el a hamarosan véget érő 2021-es évet, és készüljünk az újra!

Az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsora, a Gépház ma este élőben vár mindenkit, hogy az informálódáson túl most együtt kapcsolódhassunk ki!

Mikor? 2021. december 10-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető