Bemutatunk egy rendkívül kidolgozott, élethű, kihívásokkal teli és izgalmas audiojátékot, amelyben egy vak lovag szerepében védelmezhetjük a rászorulókat és a becsületet.

Tagadhatatlan, hogy beköszöntött az idei nyár első hónapja, így a Gépház lelkes csapata egy kis lazításra, szórakozásra hív minden kedves érdeklődőt. Pénteki adásunkban kipróbálunk egy rendkívül jól sikerült játékot, melynek címe: A Blind Legend. Az alkotás tökéletesen akadálymentes, lévén látássérült játékosok számára készült, mobilkészülékeken vagy akár PC-n is játszható. A történet szerint Edward Blake, a híres vak lovag veszélyes útra indul, hogy megmentse elrabolt aráját, akit a démonian gonosz király elrabolt. Az út során számtalan kihívás, veszély, megannyi ellenség, de barátok is felbukkannak, feladatunk pedig, hogy Edward bőrébe bújva és őt irányítva megmentsük asszonyunkat, és mindenki mást is, aki utunk során a védelmünkre szorul.

A játék során számos helyen, helyszínen megfordulunk, így erdők, folyók, barlangok, városok, hegyek és völgyek titkai várják a bátor kalandozókat.

A játék ingyenesen csak mobilkészülékekre érhető el, így adásunkban telefonon ugrunk neki a kalandoknak. Megmutatjuk, miként kell hozzáfogni a játékhoz, milyen módon kezelhetjük azt, hogyan működik a harcrendszer, egyszóval egy nagy adag útravalóval látunk el mindenkit, aki játszani indulna.

Kapcsolódjon ki Ön is az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány Gépház című informatikai műsorával!

Mikor? 2022. június 3-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.

Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.

A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play

Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:

http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert

műsorvezető