Az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány közös informatikai műsora, a Gépház korábbi adásai mostantól visszahallgathatóak a hangoskönyvtár alkalmazásban.

A Net-Média Alapítvány Gépház című informatikai műsora egyéves leállást követően 2021 januárjában indult újra az MVGYOSZ támogatásával. Az eltelt másfél év alatt a három műsorvezető több olyan szolgáltatást próbált ki és mutatott be, amelyeket a szövetség biztosít a látássérült felhasználók részére. Bemutatásra került több alkalommal a BlindShell magyarul beszélő, nyomógombos okostelefon, az MVGYOSZ webáruháza, a Távszem, a Hangoskönyvtár alkalmazás. Hétről hétre olyan témákat dolgoznak fel a műsorvezetők, amelyek iránt kiemelt érdeklődés van a látássérült emberek körében. Foglalkoztak a MÁV alkalmazással, több Apple által biztosított szolgáltatással, vásároltak webáruházakon keresztül, bemutattak hangszerkesztő programokat, többféle okostévét és okosórát, stb.

Mostantól az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban a Gépház (Hobby Rádió) kategóriában visszahallgathatóak a korábbi műsorok, melyeket folyamatosan teszünk elérhetővé az érdeklődők részére.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető