A különböző eszközök, weboldalak, szoftverek akadálymentességének megismerésén túl időnként szükség van egy kis kikapcsolódásra is. Pénteki műsorunkban most erről lesz szó.

A Gépház csapataként nemcsak egyetértünk ezzel az állítással, hanem mindenkit arra biztatunk, aki hasonlóképpen gondolja, hogy tartson ezen a pénteken is az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai műsorával, a Gépházzal, ahol állandó témáink mellett most egy kis játékra is futja az időből!

Műsorunk kezdetén megválaszoljuk az e-mailben érkezett hallgatói kérdéseket, majd néhány percben olyan hírekről, aktualitásokról beszélgetünk, amelyek között humoros és nagyon komoly témák is helyet kapnak.

Mindezek után pedig autóba ülünk!

Noha ez még nem önvezető autó lesz, és a valódi helyváltoztatás helyett csak szórakozásra alkalmas, mégsem fogunk unatkozni. A Blind Drive címet viselő játékkal ismerkedünk meg, amely számítógépen, valamint Android és iOS rendszerű mobilkészülékeken egyaránt játszható a vak és gyengénlátó emberek számára is.

Kizárólag egy sztereó fülhallgatóra, valamint éberségre, koncentrációra és gyorsaságra lesz szükségünk, hogy őrülten száguldó autónkat jól kormányozzuk, elkanyarodjunk minden veszedelem elől, vagy épp a megfelelő irányba vezényeljük járművünket.

Fantasztikusan élethű hangok, egyre nehezedő kihívások és remek hangulat – ezt kínálja a Blind Drive, amelyet a pénteki Gépházból minden kedves hallgató megismerhet!

Mikor? 2021. április 30-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.

Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.

A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play

Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:

http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető