A közkedvelt beszélő multimédia-lejátszó mindenes EVO termékcsalád egy új taggal bővült, és már itthon is megvásárolható.

Műsorunk első perceiben elolvasunk jó néhányat abból a tömérdek levélből, amelyet hallgatóinktól kaptunk az utóbbi két hétben, és ráhangolódunk az informatikára. Tesszük ezt Apple hírekkel, vicces termékbejelentésekkel, illetve egy olyan hiphopzenével, melyben a ritmusos szöveget beszédszintetizátorok adják elő.

A vegyes kockaságok után pedig máris átadjuk a terepet vendégünknek, Dvariecki Bálintnak, az Alko-Soft Bt. ügyvezető igazgatójának. Az Alko-Soft által honosított EVO termékeket sok látássérült felhasználó ismerheti, a nyomógombos, beszélő eszközökkel szöveges könyvek hallgathatóak meg, illetve zenék, hangoskönyvek, rádiók, podcastok lejátszására hivatottak, és számos egyéb szolgáltatást kínálnak, mint például a diktafon, az ébresztő vagy akár a stopper.

Nemrég vált elérhetővé az EVO E12, amely sok változást hoz a szériában.

Bálintot a friss készülék újdonságairól, a hardveres és szoftveres változásokról, a fizikai méretek és a gombkiosztás megújulásáról kérdezzük.

Adásunkból kiderül, mit tud és miben más az új EVO, milyen célcsoportnak lehet igazán ajánlani, és miért lehet érdemes leváltani a korábbi EVO eszközt erre az újdonságra.

A legfrissebb infókért hallgasson ezen a pénteken is Gépházat, az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsorát!

Mikor? 2022. október 14-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.

Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.

A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető