Informatikai és kevésbé informatikai segédeszközök, sok kedves ismerős és új arc, vadonatúj fejlesztések – többek közt ezt kínálta a 2023-as LESEK, melyről a Gépház is tudósított.

November 18-án, szombaton idén is megrendezésre került a sokak által nagyon kedvelt LESEK, teljes nevén Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája. A rendezvényen az érdeklődők számos segédeszközt próbálhattak ki, tapogathattak meg, beszélgethettek az egyes szervezetek és cégek képviselőivel, és elvegyülhettek a remek hangulatú forgatagban. Akinek kedve volt, a Gépház standját is felkereshette, mert idén is testületileg vonultunk ki a LESEK-re, mobilstúdióval és nagy adag lelkesedéssel tudósítottunk teljesen élőben a rendezvény ideje alatt.

A ma esti, maratoni hosszúságú Gépházban meghallgatható lesz minden hanganyag, interjú és beszélgetés, ami a LESEK-en készült. Fáradhatatlan segítőinknek hála pedig a ma esti adás kiegészül olyan hanganyagokkal is, amelyek az élő tudósításban nem voltak hallhatóak. Önkénteseink rengeteg kiállítót, standot meglátogattak, és érdeklődtek az ott kipróbálható termékekről, szolgáltatásokról.

Idézze fel velünk az idei LESEK hangulatát, és tartson a Gépházzal!

Mikor? 2023. november 24-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető