Múlt heti kétes eredményeink nem szegték kedvünket, töretlen lelkesedéssel mutatjuk meg, mennyire használható akadálymentesen az eMAG mobilapp iOS és Android alatt.

A tavasz utolsó péntekét arra szánjuk, hogy vásárlásokat bonyolítsunk le a Gépház falai között. Azonban mielőtt elindulunk az online üzletbe, hallgatóink észrevételeire és véleményeire reagálunk, illetve ismertetjük azokat a kiegészítéseket, amelyeket levélben kaptunk, elsősorban a pár héttel ezelőtti okosporszívós adásunk kapcsán.

A felvezető után pedig telefonokat ragadunk, hogy iOS és Android rendszeren is beélesítsük az eMAG mobilalkalmazást. Az app teljeskörű hozzáférést biztosít számítógép hiányában is az áruház kínálatához, és többek közt lehetővé teszi termékek kikeresését, a portékák közti válogatást és rendelés leadását is.

Adásunkban a mindkét rendszerre elérhető alkalmazás akadálymentességének tesztelésén túl fényt derítünk az említett online shop néhány sajátosságára is, amelyek termékkeresés és rendelés közben derülnek ki.

Hogy mit és hogyan rendelünk, s ehhez milyen buktatókat kell kikerülnünk, kiderül az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsorának, a Gépháznak a következő adásából!

Mikor? 2022. május 27-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-aba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető