E heti adásunkban képbe hozzuk érdeklődő hallgatóinkat a Windows 11 SE operációs rendszerrel, a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciáján (LESEK-en) várható programokkal, illetve a friss Androidos trendekkel kapcsolatban.

Jó szokásunkhoz híven ezúttal is hallgatói levelekkel kezdünk, véleményeket olvasunk, kérdésekre válaszolunk, majd néhány percben felkészülünk a LESEK konferenciára, amely szombaton kerül megrendezésre, a Gépház stábja pedig élőben tudósít a rendezvényről!

Ezt követően az itthon is egyre népszerűbbé váló, főként az alsóbb árkategóriában versenyző Realme nevezetű mobilgyártóról beszélgetünk, és megosztjuk a gyártóról szerzett eddigi tapasztalatainkat.

Végül a nemrég bemutatkozó Windows 11 SE operációs rendszerről ejtünk néhány szót, és megvitatjuk, milyen céllal került kiadásra ez az újdonság, illetve látássérültként van-e bármilyen haszna.

Az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsora, a Gépház ezen a héten két alkalommal is jelentkezik!

2021. november 19-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Valamint 2021. november 20-án, 10.00 órától, a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciájáról élő tudósítással, interjúkkal, bemutatókkal!

Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető