Október végéhez közeledve újra friss informatikai hírekkel és két BlindShell alkalmazás kipróbálásával várja hallgatóit péntek este a Hobby Rádió népszerű informatikai magazinműsora, a Gépház.

Adásunk bepörgetésének céljából hallgatói levelekkel kezdünk, melyek közt ezúttal is lesznek vélemények, kérdések, sőt, nekünk küldött érdekességek is.
Példának okáért hallgatói ajánlásra ismét meghallgatunk egy meglehetősen rendhagyó hanganyagot, ha úgy tetszik zenét, melyben ezúttal magyar beszédszintetizátorok kapják a főszerepet, és hiphop előadóként debütálnak.

Beszélgetünk továbbá a most megjelent iOS 16.1-ről, és a még frissebb, 2023-as Jaws for Windows képernyőolvasóról is, amely immáron mindenki számára használatba vehető.

Ezt követően pedig kipróbáljuk a BlindShell 2 mobilkészülékre kiadott két legújabb applikációt, a kártyarendszerezőt, valamint az ellenőrzőlistát.

Ezen appok mibenléte, valamint használatának módja is kiderül az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány Gépház című informatikai magazinműsorának legfrissebb adásából, hallgassa Ön is!

Mikor? 2022. október 28-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető