A Gépház péntek esti adásában egy ingyenes, friss, vakok számára készült windowsos alkalmazást mutatunk meg, amely rendkívül egyszerű felületen biztosít hozzáférést YouTube-videókhoz, illetve azok hangsávjaihoz.

Soron következő adásunkban hallgatói levelekkel melegítünk be, majd néhány percet csemegézünk aktuális informatikai hírekből is. Ezután pedig prezentáljuk heti alanyunkat, a TCA Media Downloadert, amely azért született, hogy egy tökéletesen akadálymentes felületen tegye lehetővé YouTube-videók keresését, lejátszását és letöltését.
Külön érdekesség, hogy a szoftver lejátszáskor csak a videók hangját szólaltatja meg, és lehetőséget ad pusztán az adott videó hangsávjának kinyerésére is.

Adásunkban megkeressük, letöltjük, használatra készre konfiguráljuk a programot, és bemutatjuk annak leggyakoribb szolgáltatásait, úgy mint: keresés, videók lejátszása, videón belüli léptetés, illetve anyagok letöltése.

Ismerjen meg valami újat ezen a pénteken is, hallgasson Gépházat, az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsorát!

Mikor? 2023. március 24-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető