Péntek 13-án este startol az év első Gépház adása, egy nagy csokor újdonsággal az idei CES informatikai kiállításról, valamint friss és fontos fejleményekkel a digitális világ megannyi szegmenséből.

2023-ban is heti rendszerességgel jelentkezik az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsora, a Gépház. Idei első adásunk péntek 13-ára esik, de garantáljuk, hogy műsorunkban nem idézünk elő digitális szerencsétlenséget. Ehelyett beszélgetünk az idén is megrendezésre kerülő CES informatikai kiállításról, amelyen ismert és kevésbé ismert gyártók szórakoztató-elektronikai és számítástechnikai termékek egész garmadáját mutatják be.

Műsorunkban ezúttal a papírformának megfelelően frissített termékeken túl vicces, meglepő vagy épp lehetetlennek hangzó fejlesztéseket mutatunk. Beszélgetünk szobabiciklivel kombinált energiatermelő íróasztalról, óriási akkumulátorral rendelkező okostelefonról, illetve egyéb érdekességekről.
Ezen túlmenően tisztázzuk, milyen változásokat hoznak az Európai Unió által hamarosan kivezetésre kerülő nullás mobilcsomagok, de szót ejtünk a most leköszönő Windows rendszerekről is.

Kerüljön képbe az új évben is a legfrissebb számítástechnikai történésekkel kapcsolatban, hallgasson idén is Gépházat!

Mikor? 2023. január 13-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető