Szeretettel hívjuk tagjainkat, támogatóinkat, partnereinket és minden kedves érdeklődőt újszerű online eseményünkre a fehérbot nemzetközi napján! Kezdés október 15-én 9 órakor!

 

Mint 2020-ban annyi mindent, a fehérbot napját is új formában szeretnénk emlékezetessé tenni, vigyázva egymás egészségére és mégsem feledkezve meg arról, hogy ilyenkor irányul a legnagyobb figyelem a vak és gyengénlátó emberekre. Nem meglepő tehát, hogy idén nagy újítással készülünk, és a személyes részvételen alapuló ünnepség helyett virtuális eseménnyel tesszük feledhetetlenné ezt a számunkra jeles napot. Az elmúlt napokban nagyon sok munkát fektettünk az előkészületekbe, most pedig hívunk mindenkit, hogy együtt örüljünk az eredménynek!

A fehérbot nemzetközi napja alkalmából frissen készült film az MVGYOSZ Youtube csatornáján, az alábbi linken lesz megtekinthető október 15-én csütörtökön 9 órától:

https://youtu.be/O7TXWAHKI3o

Az eseményen dr. Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke virtuálisan adja át a Braille-emlékérmeket és a 2020-ban alapított Rithnovszky-díjakat, emellett számos további érdekes bejelentéssel készülünk, érdemes lesz tehát velünk tartani!

Ha október 15-én 9 órakor nem tud a képernyő előtt lenni, jó hír, hogy az ünnepi műsor később is bármikor visszanézhető lesz az MVGYOSZ Youtube csatornáján.

Szeretettel várjuk egy közös virtuális ünneplésre!