A Gépház az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsora az online hallgatható Hobby Rádióban. A műsor a megszokott időpontban, péntek este nyolckor várja a hallgatókat. Lássuk, mi lesz a legközelebbi adás témája!

A boltkórosok kedvenc időszaka, az a bizonyos „fekete péntek” ugyan nem erre a hétvégére esik, de mi az e heti adásunkban is maradunk a korábban megkezdett témánál, és ismét bemutatunk egy olyan hiánypótló webshopot, amely látássérült vásárlók számára kínál praktikus és hasznos termékeket.

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete, a VGYKE által üzemeltetett Láthatár segédeszközboltba (https://lathatarbolt.hu) látogatunk, hogy az előző héthez hasonlóan itt is virtuális shoppingolást rendezzünk. Megnézzük a webáruház felületét, áttekintjük a kezelését, megmutatjuk, miként lehet termékkategóriák és kulcsszavak alapján megkeresni a minket érdeklő árucikkeket, és minden érdeklődőt végigvezetünk a vásárlás folyamatán, a regisztrációtól egészen a termék kifizetéséig.

Gyertek velünk! Rakjuk közösen kosárba a termékeket!

Mindenkit szeretettel vár Bojtor Zoltán, Rauch Róbert és Szakács Máté!

Mikor? 2021. február 26-án 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.

Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.

A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play

Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:

http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

 

Rauch Róbert

műsorvezető