Újabb adománygyűjtő termékkel gazdagodott az MVGYOSZ segédeszközboltjának webáruháza. A vakvezetőkutyás bögre nemcsak dísz- vagy emléktárgyként funkcionál, a reggeli kávézás vagy teázás mindennapi kelléke lehet. Megvásárlásával a szövetség vakvezetőkutya-kiképzését támogatják a vásárlók.

Az elmúlt hónapokban számos olyan termék jelent meg a segédeszközbolt valós és virtuális polcain, amelyek megvásárlásával mindenki kicsit hozzájárulhat egy-egy négylábú segítőtárs kiképzéséhez. Bevásárlótáska, kulcstartó, szemüvegtörlő, vakvezetőkutyás naptár, baseball sapka, ülő vagy álló plüss vakvezetőkutya – sokan bizony már mindegyik terméket megvásárolták.

A vakvezetőkutyák világnapjához közeledve (április utolsó szerdája) az MVGYOSZ új adománygyűjtő terméket készíttetett. A fehér színű kerámia bögre egyik oldalán a szövetség csepeli Vakvezetőkutya-kiképző Központjának logója, másik oldalán egy fekete labrador vakvezetőkutya látható.

A reggeli ébredést inspiráló termék közel négy deciliter folyadékot képes befogadni, így a hosszúkávé-drukkerek és a teázás megszállottjai is örömüket lelhetik benne.

A vakvezetőkutyás bögre 6250 Ft-ba kerül, tagi kedvezményes ára 5000 Ft.

A bögrét és az említett adománygyűjtő termékeket ezen a linken tudja megvásárolni: https://bolt.mvgyosz.hu/termekkategoria/adomanygyujto-termekek/

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs