Műsorunkból többek közt kiderül, mikorra várható az olcsóbb iPhone SE új generációja, beszélgetünk a Metaverzum nevű új virtuális világról, sőt, még egy gyors szoftverbemutatót is tartunk.

Lassanként február közepén járunk, ezért a Gépházban megkíséreljük összegezni, mi minden történt 2022-ben alig másfél hónap alatt az informatika világában.
Megtárgyaljuk az egyik itthoni mobilszolgáltató hamarosan esedékes névváltását, beszélünk az új iPhone SE-ről, amely információink szerint rövidesen érkezik, de a Facebook anyacégének Metaverzum nevet viselő virtuális világáról is lamentálunk, ez ugyanis óriási változásokat ígér az internetezésben, sőt, közvetve digitális életünk valamennyi területére hatással lesz.
Mindezek után a Lookout nevű kisegítő szoftverrel foglalkozunk, bemutatjuk annak funkcióit, beállításait, és a végére járunk, mire használható igazán jól, és mire nem alkalmas jelen formájában az alkalmazás.
Az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány Gépház című műsora ezen a pénteken is Önnek szól, hallgasson minket, hogy képbe kerülhessen!

Mikor? 2022. február 11-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető