Érdemes lehet április második péntekén is bekukkantani a Gépházba, mert igazán izgalmas dolgokkal találkozhatunk. A soron következő adás gyakorlatilag teljes egészében az Apple okosórájáról, a Watchról fog szólni, amely a cégtől megszokott módon teljesen akadálymentesen használható látás nélkül is.

Az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány pénteki informatikai magazinműsorában két Watch modell is tiszteletét teszi, egyiket vendégünk, László József hozza be nekünk a bal csuklóján, a másik modell pedig Szakács Máténál, a Gépház egyik műsorvezetőjénél lesz.

A műsor első felében az okosórák szolgáltatásairól, működési alapelveiről, sőt az ilyen készülékek létjogosultságáról beszélgetünk, ezután pedig szokásunkhoz híven a tettek mezejére lépünk, és megszólaltatjuk a készülékeket. Adásunkból megismerhető lesz az Apple okosórák kezelésének módja, a rendszer felépítése és működése, valamint a vakon történő kezelés alapjai is.

Mindezek mellett megnézzük a Watch olyan funkcióit, amelyek az egészség védelmére, megőrzésére irányulnak, így például a sportolást menedzselő appokat, a pulzusmérést vagy épp az EKG-készítés lehetőségét.

Tartsanak velünk egészséggel!

Mikor? 2021. április 9-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.

Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.

A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play

Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:

http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert

műsorvezető