Az MVGYOSZ segédeszközboltjában a főzés szerelmesei sok izgalmas újdonságot találnak, de az egészségmegőrzés során is számíthat ránk!

Az MVGYOSZ célja, hogy folyamatosan bővítse a segédeszközbolt kínálatát olyan termékekkel, amelyek könnyebbé teszik a látássérült személyek mindennapi életvitelét. Most több régebben már forgalmazott eszköz lett újra kapható mind a bolt.mvgyosz.hu oldalon elérhető webáruházban, mind személyesen a Thököly út 105. szám alatti boltban. Ismét vásárolható többféle cseh összecsukható fehérbot, és továbbra is szerepelnek a kínálatban a rendkívül népszerű antimikrobiális védő és fertőtlenítő termékeink. A fertőtlenítőszer, a kézkrém, a sötétkék és a fehér maszkok hatékony védelmet nyújtanak a vírusok és egyéb mikrobák ellen, a COVID-19 teszt pedig mától 50%-kal kedvezőbb áron vásárolható meg!

Újdonságaink

A bolt a sütés-főzés során használható praktikus eszközöket is szép számmal kínál. A többféle formájú sütikiszúró (szív és virág) elengedhetetlen kellék lehet a Valentin-napi édességek elkészítéséhez. A szilikon sodrófa és a többféle méretű sütőkanál használatával pedig igazán kellemessé, önállóvá tehetjük a konyhában töltött perceket. A bluetooth-os, vízálló hangszóró megvásárlásával akár hangoskönyvet vagy zenét is hallgathatunk főzés-sütés közben. A termékek fotója, leírása és ára a bolt.mvgyosz.hu oldalon található az Újdonság menüpont alatt.

Jó vásárlást kívánok!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető