A gospel műfaj rajongói februárban két este is térítésmentesen vehetnek részt egy feledhetetlen zenei csemegét ígérő koncerten, melyen Joan Faulkner és barátai lépnek fel a Csík Gusztáv Trióval a Budai Várnegyed leghíresebb templomában.

 

A Swing Jazz Kultúráért Alapítvány tulajdonosa, Karacsné Zagyva Julianna az MVGYOSZ számára 30-30 db ingyenes jegyet ajánlott fel a február 24-én és 25-én a Mátyás-templomban (1014 Budapest, Szentháromság tér 2.) este 8 órai kezdettel megtartandó koncertre. Az esemény részletes leírása elérhető a jazzfesztival.hu oldalon.

 

Tekintettel a jegyek korlátozott számára, kérjük, hogy legkésőbb február 10-én 10.00 óráig jelezzék jegyigényüket az MVGYOSZ ügyfélszolgálata felé a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

 

Kizárólag olyan jegyfoglalást tudunk elfogadni, amely pontosan tartalmazza az igénylő nevét és telefonszámát, a koncert dátumát és az igényelt jegyek darabszámát. A jegyeket a beérkező érvényes foglalások sorrendjében tudjuk biztosítani a készlet erejéig. Felhívjuk a figyelmet, hogy a koncert nem az MVGYOSZ által rendezett program! A koncert szervezője a műsorváltozás jogát fenntartja!