Töretlenül bővül a BlindShell 2 mobilkészülék tudása, így épp ideje volt, hogy újfent vendégül lássuk a Gépházban. Nem is érkezett hiába.

Az MVGYOSZ által honosított BlindShell beszélő nyomógombos mobilkészülék második generációjának egyik legnagyobb újdonsága, hogy alkalmazáskínálata immáron folyamatosan fejlődik, és a gyártó időről időre olyan új szoftvereket ad ki, amelyek bővítik a telefon szolgáltatásait.

A Gépház soron következő adásában ezeknek az újdonságoknak járunk utána. Mindenekelőtt megmutatjuk, miként frissíthetők a meglévő appok és hol találjuk az újakat, aztán máris megszemléljük az újdonságokat. Foglalkozunk a sokak által várt dokumentumolvasóval, amely a telefon saját tárhelyén vagy az interneten fellelhető dokumentumok megtekintésére alkalmas. A szoftver igen sok formátummal elbír, így megjeleníti például a PDF, TXT, RTF, Word dokumentumokat is. Olyan alkalmazások is felbukkantak, amelyek a szabadidő eltöltésén túl egyéb tevékenységeinkben is segíthetnek, így van például innovatívan működő Gitárhangoló, vagy épp Metronóm alkalmazásunk is, amelyekkel szintén foglalkozunk. Végül könnyebb vizekre evezve játszunk is egy keveset a BlindShellre elérhető új játékok némelyikével.

Várjuk Önt ezen a pénteken is az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsorában, a Gépházban!

Mikor? 2022. április 29-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető