Augusztus utolsó péntekén, a jól megszokott időben, este 8 órai kezdettel újfent várjuk informatikára és számítástechnikára szomjazó hallgatóinkat! A fontos és friss hírek, aktualitások megtárgyalásán túl egy igazán rendhagyó adásnak lehet fültanúja mindenki, akit érdekelnek a kuriózumok! Ezen alkalommal ugyanis bemutatásra kerül Bojtor Zoltán és Szakács Máté több mint tízdarabos rádiógyűjteménye.

Műsorunk első felében hallgatói levelekkel foglalkozunk, illetve megtárgyaljuk azon híreket, amelyek az augusztusi uborkaszezon ellenére érdekesek lehetnek látássérült felhasználók számára is.

Ezt követően pedig Zoli és Máté telepakolja a stúdió minden szegletét olyan készülékekkel, amelyek ugyan nem túl gyakran vendégeskednek egy informatikai műsorban, ám nagy ritkaságnak számítanak! A két műsorvezető ugyanis arra vállalkozik, hogy bemutassa minden kedves érdeklődőnek azt a nem csekély gyűjteményt, amelyet hosszú évek alatt felhalmoztak. A Gépházban az idei nyár utolsó péntekén rádiókkal foglalkozunk! Lesznek itt teljesen hétköznapi, néhány ezer forintos FM és AM rádiók, de előkerül digitális vételre alkalmas készülék is, zseb- és táskarádiók, hangszínszabályzókkal ellátott csodák, de még olyanok is, amelyekkel nem csupán rádiót, hanem egyéb sávokat is lehetséges hallgatni.
Szeretettel várja a ritkaságokra fogékony hallgatóit az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsora, a Gépház!

Mikor? 2021. augusztus 27-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető