Múlt szombaton rendezték meg a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciáját, a Gépház pedig ezúttal is élőben jelentkezett a rendezvényről. Az ott készült interjúkkal, illetve számos, korábban még nem hallható extra tartalommal jelentkezünk ma este!

Jó ideje már annak, hogy a november közepe igen sok látássérült érdeklődő naptárában mindig foglalt. Ekkor kerül ugyanis megrendezésre a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája, amely mindig nagy érdeklődésnek örvend, nem is véletlenül. Az új fejlesztések megismerésén és kipróbálásán túl a rendezvényen mindig lehetőség nyílik kapcsolatokat építeni, beszélgetni, összefutni, egyszóval az információszerzésen túl a LESEK kikapcsolódáshoz is tökéletes.

A Gépház informatikai magazinműsor lényegében egyidős ezzel a rendezvénnyel, s már csak ezért is, mi is mindig kiemelten foglalkozunk vele. Idén sem alakult ez másként, a Gépházas banda lelkes segítőkkel és mobilstúdióval vonult ki az eseményre, ahol interjúkat, tudósításokat készítettünk, a megnyitó eseménytől kezdve egészen a rendezvény végéig.

Ma este a LESEK-en készült beszélgetéseket, interjúkat ismételjük meg műsorunkban, ám ezeken túl rengeteg olyan anyaggal is találkozhatnak hallgatóink, amelyeket élőben nem hallhattak. Önkénteseink a LESEK számos standjához ellátogattak, ahol jókat beszélgettek az egyes szervezetek, cégek képviselőivel, eszközöket próbáltak ki, és informálódtak az újdonságokról, az általuk szerzett információkat pedig adásunkban tesszük meghallgathatóvá. Kevés zenével, sok tartalommal, a LESEK újdonságaival és remek hangulatával várunk mindenkit!

Mikor? 2022. november 25-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető