A webes és mobilos alkalmazás az évek során sok új funkcióval bővült, és képernyőolvasóval is kielégítően lehet használni. Adásunkban elsőként weben nézzük meg, mit tud.

A ma este startoló Gépházat újfent érdekes hallgatói levelekkel röffentjük be, és ahogy mindig, ismét lesznek kérdések, vélemények, kiegészítések a repertoárban. Ezek megtárgyalását követően a webes Google naptárat nyitjuk ki, hogy tüzetesebben megnézzük, mire jó és milyen esetekben válhat hasznunkra.

Megtárgyaljuk a szolgáltatás felületének sajátosságait, majd rátérünk azon műveletekre, amelyeket valószínűsíthetően a legtöbb felhasználó használni kíván. Létrehozunk teendőket, megnézzük az események beütemezésének mikéntjét, illetve azzal is foglalkozunk, hogyan kell eljárni, ha több naptárat is használnánk. Ennek gyakorlati haszna, hogy a külön létrehozott naptárakat megoszthatjuk másokkal, így használhatunk például munkahelyi, családi, szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos naptárakat is, és ezekben külön menedzselhetjük tevékenységeinket. Műsorunkban kitérünk a naptárak létrehozására és megosztására is.

A Gépház ma este is a megszokott időben indul. Tartson velünk, és írja be naptárába is, hogy ne maradjon le róla!

Mikor? 2024. április 12-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető