Az itthon legtöbbek által használt Windows operációs rendszer teljesen új verziója ezen a héten vált elérhetővé, a Gépház hallgatói pedig máris megismerkedhetnek vele.

Pénteki műsorunkban ismét friss infókkal várjuk a számítástechnika iránt rajongókat. Miután megtárgyalunk jónéhány hallgatói kérdést és észrevételt, máris bemutatjuk az adás fő attrakcióját, ami nem más, mint a vadonatúj Windows 11!

Kétrészes minisorozatunk első részében megtárgyaljuk, milyen eljárásokkal és milyen feltételekkel szerezhető be az új rendszer, beszélünk többek közt arról is, mire kell figyelni a korábbi rendszerünk felfrissítése esetén, és mi a teendő, ha korábbi Windowsunkat letörölve, vagy teljesen új számítógépre telepítenénk fel a Win11-et. Utóbbiról pedig teljeskörű hangosbemutatót is prezentálunk.

Teljesen hivatalos forrásból beszerzünk egy példányt az új Windowsból, majd képernyőolvasóval fel is telepítjük a rendszert egy erre a célra szánt számítógépre. Műsorunkban mindenki megismerheti, miként szerezheti be és telepítheti fel az új Windowst, a telepítés minden mozzanatán, buktatóján végigkalauzolunk mindenkit.

Tartsanak velünk ezen a héten is, hallgassák az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány Gépház című informatikai magazinműsorát!

Mikor? 2021. október 8-án, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető