A szolgáltatáscsomag 1500 forintért korlátlan zenehallgatást kínál, kiegészítve néhány felettébb hasznos extra szolgáltatással. Weben, iOS és Android alatt is kipróbáljuk!

Novemberi első adásunkban a YouTube Music szolgáltatást nézzük meg közelebbről. A népszerű videómegosztó nevével fémjelzett csomag havi 1500 forint ellenében online zenestreamelő szolgáltatást kínál, így egy igen barátságos felületen hallgathatjuk kedvenc zenéinket, vagy épp keresgélhetünk újakat az óriási kínálatból. Ilyen szolgáltatást jó néhány más cég is kínál, mint például az Apple Music, a Spotify vagy a Deezer, a YouTube Music viszont két olyan extrát is nyújt, amelyekért érdemes lehet ezt választani. Az egyik, hogy a platform kínálata kiegészül azokkal a YouTube videókkal, amelyek a zene kategóriába esnek, lényegében tehát a YouTube-on fellelhető csaknem összes zenei anyag lejátszható a YouTube Musicon keresztül, a kínálat így tehát meglehetősen bőséges. A másik, talán ennél is hasznosabb extra a magyar nyelven is elérhető, rendkívül hatékony hangalapú kereső, amely által magyar előadókra, albumokra, dalokra is igazán könnyedén kereshetünk.

A szolgáltatást jó szokásunkhoz híven Windowsos számítógépen, valamint iOS és Android rendszerű telefonokon is kipróbáljuk, működéséről pedig minden további információ kideríthető az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány informatikai magazinműsorának, a Gépháznak a legfrissebb adásából!

Mikor? 2021. november 5-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető