A vásár idén utoljára fog megvalósulni ebben a környezetben, így mindenképpen érdemes ellátogatni rá! A munkatársak és az árusok mind felkészülten fogadják a beérkezőket.

Miért érdemes ellátogatni karácsonyi vásárunkra? Mert az árusok kedvesek, mindenki megengedi, hogy kézbe vegyék, közelről megnézzék a kínált árukat.

Milyen árucikkek fogják fogadni az érkezőket? Szinte mindenféle áru megtalálható lesz a Karácsonyi vásáron:

Már a vásár bejáratánál finom illatok fogadják az érkező személyeket. Hegedűs Angéla parfümjei mellett a Farkas Teaház teái és a Mozdulj Egyesület forralt bora is illatozni fog.

A Teaházban mindenkit meghívnak egy pohár forró teára az MVGYOSZ munkatársai.

Kis Virág ismét elhozza magával kézműves csodatárgyait, melyek egyaránt jók sajátmagunk és mások megajándékozására. Emellett ellátogat hozzánk Virág egy kedves családtagja is csodálatos ásványékszer kollekcióival.

Horgolt figurák, gyapjúfilc és más, többféle anyagból készült ékszerek fogadják azokat, akik Galambosné N. Margit asztalához mennek. A Down Alapítványnál csodás gyertyák, a Vakok Állami Intézeténél pedig egyedi, kézzel készített szőttesek várják a vásárlókat.

A Vakok Általános Iskolája is megjelenik vásárunkon kézzel készített kerámiáival. Kerámia vázákat, kaspókat, tálakat és sok más értékes tárgyat lehet tőlük vásárolni. Akit a kerámia szobrok, állatkák is érdekelnek, azok Vida Gábor asztalát is keressék fel. De a fazekas alkotásokból sosem elég! Jovány Barbara és Doktor Katalin is elhozza kézzel készített munkáit.

A vásáron a Búzavirág alapítvány is megjelenik kézműves termékkínálatával, valamint a Kemence Egyesület is, akik mézesbábokat, illatbabákat, illatzsákokat is hoznak magukkal.

A vásárról nem hiányozhat Sztakó Kriszti sem finomságaival, de más asztalokon is megtalálhatóak lesznek az ízlelőbimbókat kényeztető árucikkek.

Több asztalnál kapható lesz karácsonyfadísz, így többek között Bieber Mária foglalkozásain készített angyalkák, fenyőfák is megtalálhatóak lesznek a vásáron. És ha még mindig hiányozna valami, Rácz Éva különleges ünnepre hangolódós ruhákat is kínál asztalánál.

Milyen zenei előadókat hallhatunk a vásár ideje alatt? A jelenlévők meghallgathatják többek között Németh Tamásné Berta Edina és Németh Tamás duettjét, valamint a Vakrepülés színtársulat zenei produkcióját, más meglepetés előadók mellett.

A sort itt nem fejeztük be, de nem is tudnánk, hiszen oly sok árucikket kellene még felsorolnunk, hogy eltelne karácsony, mire a sor végére érnénk.

Így mindenképpen jöjjenek el vásárunkra, és tekintsék meg a változatos árukínálatot!

Nyitva lesz a Segédeszközbolt? Igen, az MVGYOSZ segédeszközboltjába is várunk minden kedves vásárlót!

Mikortól lehet jönni a vásárra? December 12-én már déltől megnyitjuk a kaput a vásárlók előtt. Egészen 6-ig várjuk a szövetségbe érkezőket.

Várnak mindenkit szeretettel, finom illatokkal és kellemes zenével az MVGYOSZ székházába (1146 Budapest, Hermina út 47.)

az MVGYOSZ munkatársai