Tekintettel a koronavírus terjedése kapcsán szükségessé vált fokozott higiénés elővigyázatosságra, illetve a tavaszi influenzajárványra, az MVGYOSZ elnöke az alábbi intézkedéseket hozta a személyesen igénybe vehető szolgáltatások működtetésével kapcsolatban.

A Thököly út 105. sz. alatti telephelyen működő szolgáltatások közül a hangoskönyvtár és a segédeszközbolt személyes félfogadását átmenetileg szüneteltetjük. A hangoskönyvtár igénybe vételéhez ajánljuk az MVGYOSZ Hangoskönyvtár alkalmazás használatát, melynek állománya a következő időszakban is folyamatosan gyarapodni fog. Az okostelefonnal nem rendelkező olvasók részére igyekszünk biztosítani a postai úton történő kölcsönzés lehetőségét.

A segédeszközboltból e-mailben, előre utalással van lehetőség vásárolni. Ennek folyamatáról és pontos feltételeiről hamarosan további tájékoztatást adunk az mvgyosz.hu honlapon.

Az Okosklub és a jogsegélyszolgálat személyes félfogadása szintén szünetel.

A telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat továbbra is zavartalanul működik és változatlanul éjjel-nappal elérhető a Távszem szolgáltatás is.

Az esetleges további rendelkezésekről folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket és partnereinket.