Az MVGYOSZ online hangoskönyvtárával kapcsolatban a következőkre hívjuk fel az alkalmazást használók figyelmét.

Többen kerestek meg minket azzal a kérdéssel, hogy miért nem tudnak bejelentkezni a Hangoskönyvtár alkalmazásba, illetve miért léptette ki őket az applikáció. A 2019-es évben még elérték az alkalmazáson keresztül az online hangoskönyvtárat, de 2020-ban már nem tudják azt használni. Nem sikerült az aktiváció, vagy hiába írták be a bejelentkező képernyőn a belépési adatokat.

Az alkalmazás abban az esetben használható, ha a felhasználó befizette a 2020-as tárgyévre esedékes tagdíjat annál az egyesületnél, ahol tagsági jogviszonnyal rendelkezik.

A Hangoskönyvtár applikáció figyeli a tagnyilvántartó rendszerben vezetett tagdíj befizetését. Amennyiben a tagnyilvántartó rendszerben nem frissítették az egyesület munkatársai a tagsági jogviszony érvényességét a 2020.12.31. dátumra, úgy nem használható a Hangoskönyvtár alkalmazás.

Kérjük, hogy a fentiekben leírt problémák esetén mindenki azzal az egyesülettel vegye fel a kapcsolatot, amellyel tagsági jogviszonyban áll, mert az országos szövetség az adatokon nem tud módosítani. Tájékoztatásul közöljük, hogy az MVGYOSZ költözése nem befolyásolja az online hangoskönyvtár használhatóságát, mivel az nem a szövetség szerverein fut, hanem egy felhő alapú tárhelyen vannak elhelyezve a hangoskönyvek.

Észrevétel, kérdés esetén kérjük, hogy az MVGYOSZ honlapján, a főoldalon található űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot.