A tavasz érkezését nemcsak a rügyfakadás, hanem a húsvéti ünnep közeledése is jelzi. Az MVGYOSZ segédeszközboltjának webáruháza számos olyan termékkel várja leendő vásárlóit, amelyek nemcsak hasznosak, de ajándékként is kellemes meglepetést szerezhetnek a közelgő ünnep alkalmából.

Húsvétkor megsokasodnak a családi, baráti találkozások, jó végre újra együtt lenni szeretteinkkel, és ilyenkor bizony mindig asztalra kerülnek az elmaradhatatlan finomságok, a titkos szakácskönyvek féltve őrzött receptúrái. Az MVGYOSZ webáruháza számos olyan terméket tartalmaz, amely megkönnyíti az előkészületeket, biztonságossá és egyszerűbbé teszi a vendégváró finomságok elkészítését.

A fokhagyma elengedhetetlen adaléka számos magyar ételnek, de meg kell küzdeni a szaftos zúzalékért. A fokhagymanyomó sokak által használt és ismert eszköz, most lássuk egy olyan konyhai segítőt, amit azok is jobban tudnak használni, akik a kétkaros fokhagymanyomóval nehezen boldogulnak. A most ajánlott íves fokhagymanyomó kiváló minőségű és erős rozsdamentes acélból készül, speciális műanyag fogantyúval rendelkezik, és valóban megkönnyíti a fokhagyma aprítását, de akár egyéb apró zöldségeket, fűszereket is összezúzhatunk vele egy egyszerű hengerítő nyomással. A termék 1446 Ft-ba kerül, (tagi kedvezményes ára: 1157 Ft, cikkszám: 2375).

Van, aki vékonyabban, van, aki vastagabban szereti, van, aki olajban, van, aki légkeveréssel süti. Tehetjük brassói aprópecsenye vagy rántott hús mellé, a fiatalabbak akár magában vagy ketchuppal is szívesen fogyasztják. Az örök sláger hasábburgonya elkészítést a hasábburgonya-vágó használata segíti. A tetszőleges vágóbetét kiválasztása után az eszköz egy erőkar segítségével egyforma hasábokra vágja a krumplit, miközben a nyomókar biztonságosan eltartja az ujjakat a pengétől. A termék ára 6484 Ft (tagi kedvezményes ár: 5187 Ft, cikkszám: 2099).

Bors, majoránna, kakukkfű, szegfűszeg, babérlevél, kardamom? Mindig azt nem találjuk, amire éppen szükségünk van! Vásároljon 12 részes, forgóállványos, Braille-felirattal ellátott fűszertartót, és minden a keze ügyében lesz a főzésnél. Az állványon 12 üveg fűszertartót találunk, ezüstszínű fedéllel. A termék fűszerek nevét is tartalmazza Braille-írással. A termék ára: 9735 Ft (tagi kedvezményes ár: 7788 Ft, cikkszám: 2358).

Nemcsak a tavasz közeledik, hamarosan indul a gyümölcsszezon is. Az ízesített, adalékanyagokkal, színezékkel ellátott üdítők helyett egészségesebb, ha saját készítésű, egészséges innivalót fogyasztunk. A belső gyümölcstartóval ellátott kulacs ezt a problémát orvosolja. A kupak részhez csatlakozik egy lyukacsos tároló henger, ahová a gyümölcsöket tehetjük, így ízesíthetjük a kulacsban lévő folyadékot. Űrtartalma 700 ml. A termék ára 2259 Ft (tagi kedvezményes ár: 1807 Ft, Cikkszám: 2389).

A húsvéti linzerek készítéséhez többfajta sütikiszúró közül is válogathatunk. A kétdarabos csibe és egy ülő nyuszi 10 centiméteres méretben 303 Ft (tagi kedvezményes ár: 242 Ft, cikkszám: 2083), a kétdarabos tyúk és nyuszifejet formázó, 8 centiméteres kiszúrócsomag 340 Ft (tagi kedvezményes ár: 272 Ft, cikkszám: 2082), a 8,5 centiméteres ülő nyuszit formázó süteménykiszúró 151 Ft (tagi kedvezményes ár: 121 Ft, cikkszám: 2146).

Persze az ünnepen a gyerekekről és a játékos kedvű felnőttekről sem feledkezhetünk meg, nekik lehet príma ajándékötlet a 3X3 betűs vagy 4X4 betűs, fából készült Tili-toli kirakójáték. Elsőre ugyan egyszerűnek tűnik, de fontos hozzá a logika és a kitartás. A játék lényege, hogy a megfelelő sorrendbe (balról jobbra, fentről lefelé) helyezzük el a tapintható betűkkel ellátott csúsztatható kis négyzeteket. A 3X3 betűs 3163 Ft (tagi kedvezményes ár: 2530 Ft, cikkszám: 321083), a 4×4 betűs pedig 4366 Ft (tagi kedvezményes ár: 3493 Ft, cikkszám: 310801).

Végezetül felhívjuk a figyelmet, hogy újra kapható a Ki nevet a végén? társasjáték a látássérült személyek által játszható fa kivitelben. A bábuk tapintás útján megkülönböztethetőek, a termék tapintható dobókockát is tartalmazza. Ára 8389 Ft (tagi kedvezményes ár: 6711 Ft, cikkszám: 320502).

Kellemes húsvéti ünnepet és jó vásárlást!

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs